12. januar 2024

Først til Mølle optimerer produktionen i samarbejde med MULTIVAC

Øget produktion skabte behov for nytænkning af produktionsfaciliteterne

Først til Mølle optimerer produktionen i samarbejde med MULTIVAC

Først til Mølle er et mindre bageri i Hjørring, der hver dag bager friske brød og kager med lokale råvarer. Bag virksomheden står Katrine Burmester samt den tidligere Michelin-kok Anders Johst.

Først til Mølle har gennem længere tid samarbejdet med blandt andet melproducenten Aurion, Rævhede Naturprodukter, Bøgebæk Økologi og Steensgård Jordbær. Senest har de overtaget produktionen af brød for Aurion, som har mere end 20 forskellige slags korn i sortimentet.

Den øgede produktion skabte et behov for at nytænke produktionsfaciliteterne, og Anders Johst tog fat i Area Sales Manager – Bakery Henrik Krogh Jørgensen fra MULTIVAC for at finde frem til det rette, fremtidige udstyr i bageriet.

”Vi nåede i fællesskab frem til, at en Sveba Dahlen C150 enkel stikovn, D42E herdeovn og F500 køleraskeskab ville være et rigtig godt valg,” fortæller Henrik.

”Kunden har nu fået monteret det nye udstyr, og produktionen af brød og kager er i fuld gang. De har stor glæde af det nye udstyr, som kører til kundens fulde tilfredshed.”

Sveba Dahlen

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere cases her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning